Tim Hupkes Art: wat zijn de mogelijkheden?

Kunst licensies

Als fabrikant of winkelier sta je altijd voor een uitdaging. Hoe maak je product zo aantrekkelijk mogelijk? Tim Hupkes Art helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Kunst voor bedrijven: met alle assistentie die je daarbij nodig hebt!

Lees meer –>

De Maandag Cartoon

Lachend de week starten? Schrijf je er hier voor in. Je ontvangt dan wekelijks de cartoon en alle aanbiedingen komen éérst bij jou langs!

* indicates required

Liever shoppen?

In de winkel zijn fine art prints en kalenders te koop. Binnenkort ook mokken, shirts en nog veel meer!

Naar de winkel!
Naar de winkel!

Wie is Tim Hupkes?

Tim Hupkes
Mijn werk staat bol van kleurrijke, melige beestjes en situaties. Ik bekijk dingen van een andere kant. Hoe absurder, hoe beter. Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg, was toen iemand spontaan haar thee uitproestte bij het zien van een van mijn schilderijen. Daar doe ik het voor! Wees dus gewaarschuwd: zodra je thee of koffie drinkt, voel ik me uitgedaagd.

Lees meer –>

Tim Hupkes Art: uniek!

Wat maakt mijn bedrijf anders dan anderen? Net als veel kunstenaars houd ik van mijn werk. Wat ik naast liefde voor mijn vak ook bied, is zakelijkheid. Deadlines zijn heilig en je kunt met mij alle kanten op. Wil je een afbeelding in een ander medium? Liever kleurpotlood dan digitaal? Acryl in plaats van aquarel? Dezelfde afbeelding, maar andere dieren? Alles kan!

Lees meer –>

Testimonials

Wil jij je ervaringen met Tim Hupkes Art met anderen delen? Neem hier contact met me op!