Tim Hupkes Art: wat zijn de mogelijkheden?

WAT IS DAT NU WEER ALLEMAAL

Er is meer tussen hemel en aarde. Of Horatio dat nou gelooft of niet, dondert niet! Als je kan lachen, wordt de wereld breder. En oh ja, je raakt nog een boel stress kwijt ook. Lachen, glimlachen, de wereld even anders bezien. Dat gaat best makkelijk, als je mijn werk ziet. Het is tegelijkertijd begrijpelijk en onbegrijpelijk. Het raakt het kind in de volwassene. En dat kind vraagt: ‘huh? Ik snap het maar ik begrijp het niet! Ha ha!’
Laat je gerust beïnvloeden door die emotionele beesten in exotische setting, die hun wereld helemaal zelf kleur geven. Want dan realiseer je je: dat kan IK ook.
Het kind zijn dat ik ooit, lang geleden, nog voor ik volwassen werd, weggestopt heb. Dat leuke, vrije, gelukkige kind.
5.004.452 steentjes!!
Mijn werk was er altijd al op gericht een andere invalshoek te tonen. Dat is vanzelf ontstaan. Waarschijnlijk uit een protest omdat we zo vaak in mentale keurslijven leven. Je staat jezelf dingen die je wilt niet toe. Of je dwingt jezelf tot iets dat je helemaal niet wilt! Zo hebben we het toch geleerd..?
‘Wie mooi wil zijn moet pijn leiden.’
‘No pain no gain.’
‘Bloed moet.’
Nee hoor. Allemaal flauwekul.
Als je doet wat je wilt en niet doet wat je haat, gaat alles een stuk makkelijker. Voor jezelf. Voor de mensen om je heen. En die rare beesten van mij..? Die geven het goede voorbeeld. Of ze geven het verkeerde voorbeeld. Maar dan zó absurd, dat je wel weet waar de klepel hangt. En nee, verandering is niet makkelijk. Of toch wel..? Soms is het alleen even… die andere invalshoek. 😉

2 katten wijzen de weg naar het inschrijfformulier van de Maandag Cartoon

Wie is die Tim Hupkes?

Tim HupkesHet mooiste compliment dat ik ooit kreeg, was toen iemand spontaan haar thee uitproestte bij het zien van mijn werk. Daar doe ik het voor! Wees dus gewaarschuwd: zodra je thee of koffie drinkt, voel ik me uitgedaagd.

Lees meer –>

De Maandag Cartoon

Lachend de week starten? Schrijf je hier in voor de cartoon. Alle aanbiedingen komen éérst bij jou langs!

* indicates required
Abzeilen©TimHupkes

Kunstlicenties

Als fabrikant of winkelier sta je altijd voor een uitdaging. Hoe maak je product zo aantrekkelijk mogelijk?

Berendsohn mug

Tim Hupkes Art helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Kunst voor bedrijven: met alle assistentie die je daarbij nodig hebt! Lees meer –>

Tim Hupkes Art: uniek!

Wat maakt mijn bedrijf nou zo anders?   Lees meer –>

Wat zeggen anderen over Tim Hupkes Art?

Testimonials

“Ik heb van Tim Hupkes een aantal verjaardagskalenders gekocht. Ik was op zoek naar leuke kadootjes die handig zijn om op voorraad te hebben. Deze kalenders spraken mij enorm aan omdat-” Lees meer ->

Zelf ook een verjaardagskalender nodig? Kijk gauw hier!Katten houden sneeuwballengevecht (januari)

Op de radio

“Tim Hupkes legt zich toe op een eigenzinnige weergave van de fictieve werkelijkheid. De werken, met een knipoog vanuit de dierenwereld naar de harde werkelijkheid, kenmerken haar levensfilosofie, woordspelingen en aparte invalshoeken zijn haar handelsmerk.”
Radio Warmond Lees meer ->

Etsy reviews

“Even better than what I could have expected. Love it. thank you! :)”
5 stars review Lees meer ->

In de krant

“Het is lang niet alleen haar tekentalent waarmee ze de aandacht trekt. Juist de combinatie van beeld- en woordgrappen maakt haar werk zo bijzonder. Op het eerste gezicht lijkt het bestemd ter opsiering van kinderkamers, maar de kwaliteit van de weergave en de humor in haar werk verdienen – en krijgen vaker – een breder podium.
De vormen, de kleuren en de taal: het is de samenvoeging van al deze elementen die het werk van Tim Hupkes zo populair maakt.”
Veeteelt Magazine Lees meer ->