Kunst licenties

IK GA LIEVER
SHOPPEN!

Als fabrikant of winkelier sta je altijd voor een uitdaging. Hoe maak je product zo aantrekkelijk mogelijk? Tim Hupkes Art helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Kunst voor bedrijven: met alle assistentie die je daarbij nodig hebt! Of het nu gaat om  een artikel dat opgeleukt moet worden, of om een product waarbij het draait om de afbeelding: alles kan.

Kunst voor bedrijven

Mijn vrolijke en eigenzinnige kunst is geschikt voor een zeer breed assortiment. Er is een passende afbeelding of passend karakter voor elke product. Of het nou een mok of een t-shirt is. Een rugzak of een notitieblok. Ook weggeefproducten kikkeren op van een beetje Tim Hupkes Art!

Hoe werkt het?

De portfolio is verdeeld in verschillende categorieën. Zonder account is slechts een deel van de portfolio zichtbaar. Heb je vanuit professioneel oogpunt interesse? Maak dan hier een account aan, dan krijg je toegang tot de uitgebreide portfolio.

Zit er iets bij voor je? Contact opnemen kan onderaan deze post via e-mail of het contactformulier. De prijs van een licensie is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan: de oplage van het product. Het verspreidingsgebied. De voorkeur voor een eenmalige betaling en/of provisie. Verder zijn de lengteduur van de licensie en al dan niet exclusiviteit van invloed op de prijs. Wil je iets dat nog niet bestaat? Ook dat weegt mee. Neem gerust contact op, dan spreken we alle mogelijkheden door.

Onder Art Licensing (menu) staan verschillende afbeeldingen en karakters. Liever brainstormen over welke afbeelding bij je product past? Ik denk graag met je mee. Ook werk ik in opdracht.Tim Hupkes binnen - kunst voor bedrijven
E-mail: tim AT timhupkes.com
Telefoon: 06 – 55 14 1970
Contactformulier

Wie..?

Mijn naam is Tim Hupkes. Ik woon en werk in Hellevoetsluis. Meestal digitaal. Maar ook potloden en penselen schuw ik niet. Mijn werk bevat veel beesten. Het is kleurrijk en humorvol. Humor is immers belangrijk! Het geeft lucht in donkere situaties. Lachen is gezond. Maar bovenal: lachen is gewoon leuk! Meer info over mij vind je hier.

Liever een kunststuk kopen voor aan de muur thuis of op kantoor? Bezoek dan de winkel.

Nota bene: momenteel wordt er aan de art collecties gewerkt (9 mei 2018)