Kunst licenties

Als fabrikant of winkelier sta je altijd voor een uitdaging. Hoe maak je product zo aantrekkelijk mogelijk? Tim Hupkes Art helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Kunst voor bedrijven: met alle assistentie die je daarbij nodig hebt! Of het nu gaat om  een artikel dat opgeleukt moet worden, of om een product waarbij het draait om de afbeelding: alles kan.

Kunst voor bedrijven

Mijn vrolijke en eigenzinnige kunst is geschikt voor een zeer breed assortiment. Er is een passende afbeelding of passend karakter voor elke product. Of het nou een mok of een t-shirt is. Een rugzak of een notitieblok. Ook weggeefproducten kikkeren op van een beetje Tim Hupkes Art! Denk bijvoorbeeld aan een speciale jubileumwijn.

Snel naar de afbeeldingen ->

Tim Hupkes binnen - kunst voor bedrijven
E-mail: tim AT timhupkes.com
Telefoon: 06 – 55 14 1970
Contactformulier

Wie..?

Mijn naam is Tim Hupkes. Ik woon en werk in Hellevoetsluis. Meestal digitaal. Maar ook potloden en penselen schuw ik niet. Mijn werk bevat veel beesten. Het is kleurrijk en humorvol. Meer info over mij vind je hier.

Nota bene: momenteel wordt er aan de art collecties gewerkt (februari 2019)