Informatie over cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die je computer, telefoon of tablet opslaat als je mijn winkel bezoekt. Het maakt het winkelen makkelijker, want als je eenmaal je gegevens hebt ingevuld, wordt dit door jouw apparaat herkent en hoef je dat niet nóg eens te doen.

Functionele en/of noodzakelijke cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat mijn webwinkel goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals het winkelwagentje en afrekenen.

Pandakaas (cookies)
Cookies? Éérst je brood natuurlijk!

Privacy

Ik ben me er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij(n producten). Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Hier laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee je gebruikservaring verbeter.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Tim Hupkes Art. Als je gebruik maakt van deze website accepteer je het privacybeleid. Ik kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ‘delen’ knop van Facebook: als je die gebruikt, maak je gebruik van de technologie en ook de privacy regels van Facebook.

Tim Hupkes Art respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site. Persoonlijke informatie die je mij geeft, wordt vertrouwelijk behandeld.

De informatie die je geeft, wordt gebruikt voor een grotere gebruikersvriendelijkheid van deze website. Ook wordt de info gebruikt om je bestelde product te kunnen leveren en/of de nieuwsbrief naar het juiste e-mail adres te zenden. Alle informatie die je mij verschaft, blijft bij mij. En als je aangeeft dat je wilt dat ik de informatie verwijder, doe ik dat natuurlijk.