Geboortekaartjes

Uniek ontwerp

Beter dat dit wordt het niet: jullie kindje wordt geboren! Als jullie baby eindelijk ter wereld komt, wil je dat natuurlijk met een heel speciaal geboortekaartje laten weten aan iedereen. Deze fantastische gebeurtenis verdient een uniek ontwerp.
Of course you want your baby’s announcement to be one of a kind. Just like your child is!

Kosten

Aangezien elke kaart anders is en elk ontwerp zijn eigen uitwerktijd nodig heeft, kunnen de kosten variëren. Het ideeëngesprek (tot 60 minuten) is gratis. Daarin kunnen we bespreken wat jullie wensen zijn. Naar aanleiding daarvan kan ik een vrijblijvende offerte opmaken. Kies je ervoor om toch geen gebruik te maken van de offerte, dan reken ik € 35,- voor het gesprek (als het gesprek tot 30 minuten duurt reken ik niets, ook als jullie besluiten niets te bestellen bij mij). We kunnen via Skype of Facetime praten of in het echt, bij mij thuis in Hellevoetsluis.
To make sure I do precisely what you have in mind, we can skype, app or e-mail until the briefing is chrystal clear.

Indicatie

Besluit je om alles aan mij over te laten? Dit kan natuurlijk! Ik ben bereid om eventueel contact met de drukker te hebben en alles volgens jullie wensen af te handelen: welke papiersoort, welke enveloppen, enzovoort. Hier reken ik € 75,- voor. Dit is exclusief de drukkerskosten (kaartjes en enveloppen).Om een indicatie te geven: een uniek ontwerp kost tussen de € 165,- en € 255,-. Dit zijn de kosten voor het ontwerp.
If you wish, you can leave all contacts with the printer up to me too. Just let me know the kind of paper you want, the enveloppes… I’ll take care of it!

Alles kan

Yetikrab, hazewind hond, Birmaanse kat of een standaard ooievaar, juist voor dieren ben je bij mij natuurlijk aan het juiste adres! Ook kunnen we wachten tot na de geboorte. Ik kan dan een foto in het ontwerp verwerken van jullie kleintje. Op deze pagina vind je een paar stijlen die mooi passen bij een geboortekaartje en een voorbeeld van een geboortekaartje.
No matter what kind of animal befits your child’s spirit, I’ll catch it. 🙂

Contact opnemen/ contact me

Geboortekaartje Thom
Geboortekaartje Thom

Zebra
Robin on stills talking to a flamingo
Circus elephant