Voeten omhoog en lekker shoppen!

Heb je ook zo’n moeite om het juiste cadeau te vinden? Je wilt je moeder wel eens een keertje iets anders geven dan die eeuwige bos bloemen. En je schattebout niet vervelen met een aftershave of parfum. Of zelfs… een krantenabonnement (nou vraag ik je).

Een origineel kunstcadeau is altijd leuk om te krijgen en nog leuker om te geven. In de winkel vind je fine art prints (museumkwaliteit!) die in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Je wipt er een schilderijlijst om en klaar ben je.

Is iemand echt wel héél bijzonder, dan kun je ook kiezen om iets te laten maken. Bijvoorbeeld een aquarel of acrylschilderij. Of misschien een digitaal werk, toegespitst op de ontvanger. Zodat die zichzelf herkent. En jij, de cadeau-gever, de blits maakt. Zeg nou zelf – wat is nou een leuker cadeau dan een kleurrijk kunstwerk dat jouw eigenschappen weerspiegelt? Meer info vind je hier: Op maat gemaakt.

Op termijn komen er zelfs mokken, t-shirts en andere leuke hebbedingetjes. Minder exclusief, maar absoluut leuk om te geven of krijgen! Wil je op de hoogte blijven wanneer ze in de winkel verschijnen? Bestel dan de gratis Maandag Cartoon, want daar komt het nieuws het eerst voorbij. Inschrijven kan op de homepage.

Vlotjes naar de winkel!