Over Tim Hupkes Art

Because humor bringsTim Hupkes buiten
light in dark places and
helps to solve problems,
I feel I should advocate it endlessly.


Heb je een cadeau nodig voor een heel speciaal iemand, maar weet je niet wat het moet zijn? Wees gerust! Je kunt een kunstwerk laten maken. Ik vind het leuk om mee te denken en iets specifieks te bedenken. Een leidraad kan zijn: hobbies, lievelingskleuren, baan, gezinssituatie of sterrenbeeld van de ontvanger. Door een aantal van deze eigenschappen te combineren, is het uiteindelijke werk op het lijf van de ontvanger geschreven! Heb je interesse in deze optie? Je vindt er alles over in ‘Op maat gemaakt’ in het hoofdmenu.

Hoe absurder, hoe beter. Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg, was toen iemand spontaan haar thee uitproestte bij het zien van een van mijn schilderijen (Koeskoes). Daar doe ik het voor! Wees dus gewaarschuwd: zodra je thee of koffie drinkt, voel ik me uitgedaagd.

Koeskoes

MOGELIJKHEDEN

Mijn werk is te koop als giclee en als origineel werk: schilderijen en potloodtekeningen. Giclees zijn prints van formidale kwaliteit. Kunstmuseum reproducties zijn meestal giclees.

Een aantal van mijn schilderijen is te huur en te koop bij Kunstuitleen Hellevoetsluis.

Wil je iets weten, vragen of zeggen? Je kan hier contact met me opnemen.

Om rond te kijken in de shop, klik hier.