Testimonials: wat vinden anderen van Tim Hupkes Art?

Testimonials

Hier vind je  artikelen die over mijn werk in de media verschenen en testimonials van tevreden klanten. Word jij er ook een? Aan mij zal het niet liggen! 😉

TESTIMONIALS VAN KLANTEN
“Ik heb van Tim Hupkes een aantal verjaardagskalenders gekocht. Ik was op zoek naar leuke kadootjes die handig zijn om op voorraad te hebben. Deze kalenders spraken mij enorm aan omdat ze je vrolijk maken door de kleuren en de grappige dieren. Daardoor is het ook heel leuk om zo’n kalender cadeau te geven want iedereen wordt er blij van. Bovendien zijn ze heel origineel en betaalbaar. De bestelling verliep uitermate soepel en de mooi verpakte kalenders had ik snel in huis. Als ik weer op zoek ben naar leuke kadootjes, ga ik zeker weer op de site van Tim Hupkes kijken. Ik hoop dat de mokken snel beschikbaar komen.”
Dominique Bech, Amsterdam

DE MEDIA (KRANT & RADIO)
“Het werk van Tim geeft een prettig gestoorde kijk op de wereld. Hoe absurder, hoe beter is het motto en de enige restrictie is dan ook: zolang het maar begrijpelijk is. Melige dieren vol emotie, die voor een humorvol moment garant staan.”
– Maasstad

“Het is lang niet alleen haar tekentalent waarmee ze de aandacht trekt. Juist de combinatie van beeld- en woordgrappen maakt haar werk zo bijzonder. Op het eerste gezicht lijkt het bestemd ter opsiering van kinderkamers, mwaar de kwaliteit van de weergave en de humor in haar werk verdienen – en krijgen vaker – een breder podium.
De vormen, de kleuren en de taal: het is de samenvoeging van al deze elementen die het werk van Tim Hupkes zo populair maakt.”
– Veeteelt Magazine

Hellevoetse kunstenares Tim Hupkes uitzonderlijk talent
“In haar werk zoekt ze een weergave van van de wereld zoals die in fantasie zou kunnen zijn en die met veel humor wordt uitgebeeld.
– Groot Hellevoet

“Tim Hupkes maakt vooral dieren, vaak uit komische hoeken. Het werk is erg kleurrijk en prima voor kinderkamers, ook voor die van grotere kinderen.”
– Hellevoetse Post

“Hupkes wil de wereld net even anders neerzetten in haar werk. Niet alleen volwassenen maar ook kinderen zijn gecharmeerd van Hupkes’ werk. Het wordt dan ook nogal eens aangekocht voor kinderkamers.”
– Westvoornse Courant

“Tim Hupkes legt zich toe op een eigenzinnige weergave van de fictieve werkelijkheid. De werken, met een knipoog vanuit de dierenwereld naar de harde werkelijkheid, kenmerken haar levensfilosofie, woordspelingen en aparte invalshoeken zijn haar handelsmerk.”
– (intro) interview Radio Warmond

“Het werk van Hupkes, dat voornamelijk dieren uitbeeldt, geeft de wereld op geheel eigen wijze weer. Krom is recht en recht is krom en alles is mogelijk. Iedereen heeft zijn eigen waarheid, en wie heeft daar geen recht op?
De dieren op Hupkes’ schilderijen laten in elk geval hun waarheid op lieflijke, boze, onverschillige of blije manier zien. Het werk bevat een hoog gehalte humor en vrolijke kleuren.”
– Postiljon

AllesIsMöglik©TimHupkes

“Het werk van Hupkes kenmerkt zich door een absurde kijk op de wereld, in felle kleuren uitgevoerd. Haar eigenzinnige, zelfs lichtelijk waanzinnige waarheid wordt veelal door dieren vertolkt. Dieren met elk een eigen mening en inzicht. Weergegeven met een heel eigen humeur; zo treft men boosaardige hazen, suffe koeien, huiverige padden. Hupkes’ werk is een ode aan de humor. Immers, humor dient serieus genomen te worden. Humor is een potentieel dat menigeen voor vanzelfsprekend neemt, een kracht die moed geeft en oplossend vermogen aanwakkert wanneer daar behoefte aan lis. Verder is humor bij uitstek een emotionele bruggenbouwer. Niet voor niets zegt Hupkes over haar werk; ‘ontwapening is mijn motto.'”
– Zicht op Voorne