Testimonials: wat vinden anderen van Tim Hupkes Art?

Testimonials

“Ik heb van Tim Hupkes een aantal verjaardagskalenders gekocht. Ik was op zoek naar leuke kadootjes die handig zijn om op voorraad te hebben. Deze kalenders spraken mij enorm aan omdat ze je vrolijk maken door de kleuren en de grappige dieren. Daardoor is het ook heel leuk om zo’n kalender cadeau te geven want iedereen wordt er blij van. Bovendien zijn ze heel origineel en betaalbaar. De bestelling verliep uitermate soepel en de mooi verpakte kalenders had ik snel in huis. Als ik weer op zoek ben naar leuke kadootjes, ga ik zeker weer op de site van Tim Hupkes kijken. Ik hoop dat de mokken snel beschikbaar komen.”

Dominique Bech, Amsterdam

“Wat mij in het werk van Tim Hupkes aanspreekt, zijn de kleuren en de humoristische beesten. Bovendien zijn de tekeningen erg mooi. De space kikkers en de flamingo’s - die ik gekocht heb - zijn zo sprekend!
De aankoop verliep makkelijk, probleemloos en prettig. Ik zou zeker overwegen nog eens iets te kopen bij Tim Hupkes Art. En het anderen ook aanraden! Je hebt zo altijd een bijzonder cadeau als je het weggeeft, zoals ik bij de Space Kikkers deed.”

Silma Reiniri, Hellevoetsluis

Etsy testimonials

Etsy review

Etsy review

Etsy review

Etsy review

 

Etsy review

Etsy review

Etsy review

Etsy review

Etsy review

Etsy review

Gek konijn, uiterlijk kalm

Tim Hupkes in de media

"Het werk van Tim geeft een prettig gestoorde kijk op de wereld. Hoe absurder, hoe beter is het motto en de enige restrictie is dan ook: zolang het maar begrijpelijk is. Melige dieren vol emotie, die voor een humorvol moment garant staan."
Maasstad krant

"Het is lang niet alleen haar tekentalent waarmee ze de aandacht trekt. Juist de combinatie van beeld- en woordgrappen maakt haar werk zo bijzonder. Op het eerste gezicht lijkt het bestemd ter opsiering van kinderkamers, mwaar de kwaliteit van de weergave en de humor in haar werk verdienen - en krijgen vaker - een breder podium. De vormen, de kleuren en de taal: het is de samenvoeging van al deze elementen die het werk van Tim Hupkes zo populair maakt."
Veeteelt Magazine

"Hupkes wil de wereld net even anders neerzetten in haar werk. Niet alleen volwassenen maar ook kinderen zijn gecharmeerd van Hupkes' werk. Het wordt dan ook nogal eens aangekocht voor kinderkamers."
Westvoornse Courant

"Het werk van Hupkes, dat voornamelijk dieren uitbeeldt, geeft de wereld op geheel eigen wijze weer. Krom is recht en recht is krom en alles is mogelijk. Iedereen heeft zijn eigen waarheid, en wie heeft daar geen recht op?
De dieren op Hupkes' schilderijen laten in elk geval hun waarheid op lieflijke, boze, onverschillige of blije manier zien. Het werk bevat een hoog gehalte humor en vrolijke kleuren."
Postiljon krant

Hellevoetse kunstenares Tim Hupkes uitzonderlijk talent
"In haar werk zoekt ze een weergave van van de wereld zoals die in fantasie zou kunnen zijn en die met veel humor wordt uitgebeeld."
Groot Hellevoet krant

"Tim Hupkes maakt vooral dieren, vaak uit komische hoeken. Het werk is erg kleurrijk en prima voor kinderkamers, ook voor die van grotere kinderen."
Hellevoetse Post krant

"Tim Hupkes legt zich toe op een eigenzinnige weergave van de fictieve werkelijkheid. De werken, met een knipoog vanuit de dierenwereld naar de harde werkelijkheid, kenmerken haar levensfilosofie, woordspelingen en aparte invalshoeken zijn haar handelsmerk."
Radio Warmond

"Het werk van Hupkes kenmerkt zich door een absurde kijk op de wereld, in felle kleuren uitgevoerd. Haar eigenzinnige, zelfs lichtelijk waanzinnige waarheid wordt veelal door dieren vertolkt. Dieren met elk een eigen mening en inzicht. Weergegeven met een heel eigen humeur; zo treft men boosaardige hazen, suffe koeien, huiverige padden. Hupkes' werk is een ode aan de humor. Immers, humor dient serieus genomen te worden. Humor is een potentieel dat menigeen voor vanzelfsprekend neemt, een kracht die moed geeft en oplossend vermogen aanwakkert wanneer daar behoefte aan lis. Verder is humor bij uitstek een emotionele bruggenbouwer. Niet voor niets zegt Hupkes over haar werk; 'ontwapening is mijn motto.'"
Zicht op Voorne Magazine

 

AllesIsMöglik©TimHupkes
Anything is possible! ...But I'd rather not have it!!