Kunst licenties

IK GA LIEVER
SHOPPEN!

Als fabrikant of winkelier sta je altijd voor een uitdaging. Hoe maak je product zo aantrekkelijk mogelijk? Tim Hupkes Art heeft een uitgebreide kunstcollectie voor duizend-en-een producten. Hulp nodig? Ik denk graag mee!

 

Hoe werkt het?

De portfolio is verdeeld in verschillende categorieën. Zonder account is slechts een deel van de portfolio zichtbaar. Heb je vanuit professioneel oogpunt interesse? Maak dan hier een account aan, dan krijg je toegang tot de uitgebreide portfolio.

Iets leuks gevonden in de collectie? Contact opnemen kan onderaan deze post via e-mail of het contactformulier.

Ben je op zoek naar iets dat nog niet bestaat? Ook dat kan gerealiseerd worden.* Neem gerust contact op, dan spreken we alle mogelijkheden door.

Onder Art Licensing (menu) staan verschillende afbeeldingen en karakters. Liever brainstormen over welke afbeelding bij je product past? Ik denk graag met je mee. Ook werk ik in opdracht.Tim Hupkes binnen - kunst voor bedrijven
E-mail: tim AT timhupkes.com
Telefoon: 06 – 55 14 1970
Contactformulier

Mijn naam is Tim Hupkes. Ik woon en werk in Hellevoetsluis. Meestal digitaal. Maar ook potloden en penselen schuw ik niet. Mijn werk bevat veel beesten. Het is kleurrijk en humorvol. Humor is immers belangrijk! Het geeft lucht in donkere situaties. Lachen is gezond. Maar bovenal: lachen is gewoon leuk!

* In verband met copyright wetten en respect kan en wil ik geen werk van andere kunstenaars aanpassen en/of aanbieden

Liever een kunststuk kopen voor aan de muur thuis of op kantoor? Bezoek dan de winkel.

Nota bene: momenteel wordt er aan de art collecties gewerkt (7 april 2018)